کهکشان راه شیمی

کهکشان راه شیمی

نوشتن بیرون جهیدن از صف مردگان است.
کهکشان راه شیمی

کهکشان راه شیمی

نوشتن بیرون جهیدن از صف مردگان است.

سامسونگ برای باتری‌های گرافن آماده می‌شود

xcj5_536148_187.jpg

دوام شارژ باتری گوشی‌های هوشمند در چند سال اخیر بهبود چندانی نداشته است. در این بین برخی از شرکت‌ها به جای تمرکز بر افزایش ظرفیت باتری، بر روی فناوری شارژ سریع باتری‌ها متمرکز شده‌اند. البته فناوری شارژ سریع نیز به خودی خود دارای معایبی از جمله کاهش عمر باتری‌های لیتیومی است. شاید در جا زدن در حوزه توسعه باتری‌های لیتیومی باعث شده که سامسونگ به سمت جایگزین کردن آن‌ها با باتری‌های گرافن (Graphene Batteries) گام بردارد.

یکی از مزایای جایگزین کردن باتری گرافنی با لیتیوم یونی، ریسک و خطرپذیری کمتر آن است چراکه باتری‌های لیتیوم یونی در بسیاری از مواقع بخصوص در شرایط تغییر ناگهانی دما و سرد و گرم شدن دستگاه، منفجر شده و دچار حریق می‌شوند، این در حالی است که به گفته محققان باتری‌های گرافنی چنین مشکلی را نخواهند داشت.

در سوی دیگر غنی‎سازی نانو ذرات با آنتیم وان، رسانایی بالای آن را تضمین می‎کند و باعث می‎شود تا آند خیلی سریع‌تر عمل کند. به‌ عبارت‌ دیگر می‎تواند انرژی را یک و نیم برابر بیشتر از آندهای گرافیتی معمول به کار رفته در باتری‌های کنونی و تنها در مدت یک دقیقه ذخیره کند.

با توجه به محاسن فوق، سامسونگ تصمیم گرفته تا سال 2020 یا سال 2021 لااقل یک گوشی مجهز به باتری‌های گرافن را راهی بازار کند.

علاوه بر کاهش مدت زمان شارژ، باتری‌های گرافنی دارای مزیت‌های دیگری همچون ظرفیت‌های بالاتر، وزن کمتر و البته انعطاف پذیری هستند که به خودی خود می‌تواند زیرساخت تولید گوشی‌های کاملا انعطاف پذیر را ایجاد کند.

البته بر کسی پوشیده نیست که تا زمان استفاده از باتری‌های مذکور در یک گوشی هوشمند فاصله زمانی زیادی باقی مانده، با این حال دانستن همین موضوع که شرکت‌های بزرگی همچون سامسونگ بر روی توسعه آن کار می‌کنند به تنهایی جذاب است.