در دهه 1930 کوکاکولا در آلمان شاهد رشدی افزایشی بود و از فروش 100هزار دانه در سال به 4 میلیون در پایان دهه رسید. شعبه آلمانی شرکت در حال دستیابی به بزرگترین موفقیت خود بود که متأسفانه جنگ آغاز شد.
متحدان آلمان را تحریم کردند و حمل و نقل کوکاکولا از آمریکا ممنوع شد، پس از مدتی نیز ذخیرهها به پایان رسید. اما در این زمان کوکاکولای آلمانی ارتباط خود را با شرکت اصلی در آمریکا قطع کرده بود و حالا باید روی پای خود میایستاد.
در واپسین تلاشها شرکت نوشیدنی جدیدی از فیبر سیب، آب پنیر و شکر چغندر تولید کرد. این نوشیدنی که به خوشمزگی کوکاکولا نبود، اما در زمان جنگ در آلمان بهاندازه کافی خوب و دلچسب به نظر میرسید.
نوشیدنی جدید را فانتا نامیدند که خلاصه شده کلمه فانتزی یا همان تخیل بود. فروش نوشیدنی واقعاً به اوج رسیده بود و در سال 1943 سه میلیون از آن به کشورهای دیگر صادر میشد. بیشتر آلمانیها از آن در آشپزی استفاده میکردند زیرا شکر به شدت جیرهبندی شده بود. با پایان جنگ تولید این نوشابه نیز متوقف شد که نشان میدهد طعم آن تا چه حد بد بوده است.