همانطور که می دانید، سوختن واشر سرسیلندر منجر به ورود هوای گرم و داغ حاصل از احتراق سوخت از درون سیلندرها به سیستم خنککاری موتور خواهد شد که این اتفاق نامبارک برای تمام موتورهای درونسوز بنزینی، گازوئیلی و گازی یکسان است. همچنین چون تست منواکسیدکربن بر مبنای تغییر رنگ استوار است،
شدت تغییر رنگ میتواند میزان سلامت واشر سرسیلندر را تعیین کند که از این نظر یک تست بسیار خوب به شمار میرود. مواد اولیه این تست به صورت آماده در برخی بازارها یافت میشود که به صورت پودر فروخته شده و باید آن را با 50 سیسی آب حل کنیم تا مایعی به رنگ آبی بسیار تیره حاصل شود. اکنون باید مقداری از مایع موجود در رادیاتور را نیز با سرنگ کشیده و آماده مخلوطکردن کردن با مایع تست باشیم. در حدود 5سیسی از مایع آبی رنگ تست را روی 50 سیسی مایع رادیاتور ریخته و آن را کمی تکان میدهیم. اگر مایع تغییر رنگی نداشت و به رنگ آبی تیره مایل به بنفش باقی ماند، نشان از سلامت کامل واشر سرسیلندر است. اما اگر بعد از ریختن مایع تست، مایع رادیاتور به رنگ قرمز تغییر وضعیت داد، به معنی حضور منواکسیدکربن حل شده در آب رادیاتور خواهد بودکه از واشر سرسیلندر سوخته، به درون آب رادیاتور نفوذ کرده است.
شدت تغییر رنگ مایع از آبی تیره به قرمز، میتواند معیاری از وضعیت سلامت و درصد خرابی واشر باشد. قابل ذکر است که در برخی از وسایل موجود برای این تست، ممکن است تغییر رنگ در صورت وجود منوکسیدکربن، به صورت زرد اتفاق بیفتد که ناشی از جنس متفاوت مواد خواهد بود.
شیمی دهم و دوازدهم حذفیاتی ندارند و همانند سالهای قبل یک سری کلیشه ها گفته شده مثلا حفظ نکردن معادله واکنش ها و حدف تارنما، تفکر نقادانه، "آیا می دانید" و ... که همه می دانند.
برای شیمی یازدهم از مباحث زیر سوال طرح نمی شود (که عمدتا بود و نبودشان حس نمی شود):
۲ صفحه اول کتاب شامل مقدمه و ...
صفحه ۱۷ شامل توضیحات طلا و کاریرد ...
صفحه ۱۸ شامل توضیحاتی از عناصر
صفحات ۲۶ تا انتهای ۲۹ شامل توضیحاتی از بازگردانی فلزات و مقدماتی از نفت و کاربرد آن
صفحه ۴۵ و ۴۶ شامل توضیحاتی از حمل و نقل و سوخت هواپیما و ...
صفحات ۴۹ تا انتهای ۵۱ شامل مقدمه فصل و غله و یه سری چرندیات
صفحه ۶۲ پیوند با صنعت شامل یخچال کوزه ای محمدباه
صفحه ۷۸ شامل کاوش کنید که یک سوال خفن در کنکور ۱۴۰۰ داشت
صفحه ۸۲ پیوند با ریاضی
صفحه ۹۴ فقط تمرین ۲ و ۳ (که شماره ۲ قبلا سوال کنکور شده بود)
صفحات ۹۷ تا انتهای ۹۹ شامل مقدماتی بیخود از پشم و پارچه و گوسفند و ...
صفحه ۱۰۵ شامل تاریخچه و کاربرد تفلون
صفحه ۱۱۹ شامل پلیمر سبز و پلی لاکتیک اسید
صفحه ۱۲۱ تمرین ۶
بسیاری از افراد تصور می کنند که تن ماهی دارای نگهدارنده است. بسیاری از افرادی که به این غذای کنسروی علاقه دارند به دلیل اینکه نمی دانند مواد نگهدارنده تن ماهی چیست از مصرف آن اجتناب می کنند. زیرا در مورد وجود این نوع مواد در تن ماهی یا هر غذای کنسروی دیگر شایعات بسیاری وجود داشته که شک و شبههای فراوانی در مورد مصرف آنها ایجاد می کند.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت باید بدانید که علت ماندگاری طولانی مدت تن ماهی مربوط به فرایند تولید کنسرو است. از آنجایی که غذاهای کنسرو شده طی فرایند دمایی بالایی تولید میشوند، باکتریهای عامل فساد در آنها از بین رفته است و به علت نوع بسته بندی خاص آنها امکان ورود مجدد این عوامل به درون قوطی وجود ندارد. به همین دلیل دارای ماندگاری طولانی مدت هستند.
همچنین نمک نیز به عنوان نگهدارنده و افزایشدهنده زمان ماندگاری محصول به کنسرو اضافه میشود، هرچند میزان آن خیلی بالا نیست اما توصیه می شود کسانی که باید رژیم غذایی محدود از نمک را دنبال کنند از مصرف این محصول غذایی صرف نظر کنند و آن را نخورند.
بنابر نظریه ریسمان ، جهان ما در واقع پوسته ای چهار بعدی است که در یک فضا- زمان ۱۰ بعدی شناور است ، تمامی ذرات و نیروهای جهان ما مقید به پوسته چهار بعدی این جهان هستند و امکان خروج از آن را ندارند.